Topdagen DOS-jeugd tijdens 29e M&M-zaalvoetbaltoernooi

Na twee mooi verlopen dagen in Sporthal De Stamper in Vriezenveen, kan de organisatie van het 29e M&M-zaalvoetbaltoernooi van DOS’37, zeer tevreden terugblikken. Martin (Kottier) & Martin (Vos) zijn met name de vele vrijwilligers (61 in totaal) zeer erkentelijk voor hun medewerking, als scheidsrechter of teamleider van dit megazaaltoernooi. Zonder deze kaderleden en zelfs hoofdbestuursleden en overige vrijwilligers, kan een dergelijk evenement welke vijf subtoernooien kende, niet gehouden worden. Chapeau!

KLIK hier voor dit verslag op sportintwente.nl
KLIK hier voor dit verslag op tweenul.nlNadat de eerste dag bijzonder vlot en vlekkeloos was verlopen, gold dit eigenlijk hetzelfde voor dag 2, waarbij alleen de deelname van de junioren iets hoger had mogen uitvallen.’s Ochtends werd Japan de kampioen o.l.v. Dinant Pas tijdens het toernooi voor de JO15.’s middags werd het toernooi voor de JO17 & JO19 een prooi voor het team van Nieuw Zeeland, o.l.v. Herman Klein Bruinink en Bennie Dekker.De eerste dag van het 29e M&M-zaalvoetbaltoernooi van DOS’37 is bijzonder vlot en vlekkeloos verlopen. Er waren drie subtoernooien in elkaar gedraaid en de JO13 mocht het spits afbijten. Het team Paris Saint Germain van Nico Post en Jitske Oord werd de winnaar met winst in alle vier de partijen.

Paris Saint-Germain JO13

’s Middags was het de beurt aan de jongste groepen van DOS’37, de Mini’s en de JO8 & JO9. De tribunes waren nu helemaal gevuld met supporters, wat de sfeer zeer ten goede kwam. De winnaar werd het team van Bart Knol & Daan van Wijk, die met Feyenoord eveneens alle vier de wedstrijden in winst wisten om te zetten.

Feyenoord Mini’s, JO8 & JO9

Het derde subtoernooi van de dag was voor de pupillen van de JO10 & JO11. De spelers van Duitsland werden ongeslagen kampioen o.l.v. Johan Lamberts.

Duitsland JO10 & JO11