Teamindelingen DOS’37 onderbouw ’19-’20

Beste spelers en ouders, in de afgelopen periode is er meermaals overleg geweest tussen Hoofd Jeugdopleiding, Interne Scouting en enkele leden van de Jeugdcommissie over de teamindelingen voor de aankomende najaarscompetitie.

Met ingang van het aankomende seizoen gaat DOS’37 bij de teams in de categorie JO8, JO9 en JO10 starten met het officiële KNVB-project ‘Gelijke kansen’. Dit heeft direct invloed op de wijze van indelingen in deze leeftijdsklassen. Hierover is er vanavond een informatiebijeenkomst gehouden voor zowel jeugdtrainers/leiders alsook de ouders/verzorgers van de spelers/speelsters.

De teamindelingen in de leeftijdsklassen JO11, JO12 en JO13 zijn met de grootste zorgvuldigheid tot stand gebracht, waarbij er soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in, dat we met deze nieuwe teamindelingen weer een leuke competitie tegemoet kunnen gaan, waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.

Ervaring vanuit voorgaande jaren leert ons ook dat mogelijke bezwaren met betrekking tot de indeling zich meestal oplossen, als spelers een aantal trainingen/wedstrijden in het nieuwe team hebben afgewerkt. Soms moet een speler ook even wennen aan het nieuwe team.

Groepshoofden:
Met ingang van aankomend seizoen gaan we ook weer werken met zogenaamde groepshoofden per leeftijdscategorie. Deze groepshoofden zullen verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de jeugdtrainers in hun leeftijdscategorie. De aangestelde groepshoofden vindt u terug in de bijlage.

Vragen over de indeling:
Als u toch nog dringende vragen en of opmerkingen hebt over de voorlopige teamindeling dan kunt u contact opnemen met Marc Meier of John Zwier.

TEAMINDELINGEN DOS’37 ONDERBOUW SEIZOEN 2019-2020