Teamindelingen DOS’37 bovenbouw ’19-’20

Beste spelers en ouders,
Hieronder tref je de nieuwe teamindelingen aan, voor jeugdteams bovenbouw in het seizoen 2019-2020. De indeling van de onderbouw wordt aankomende woensdag bekend gemaakt, als er een ouderavond is georganiseerd, omtrent ‘Gelijke Kansen’.

Op de achtergrond werd er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2019-2020. Hierbij wordt er samengewerkt tussen de coördinatoren, trainers, teamleiding en interne scouting. Bij het maken van de indeling nemen we de informatie mee van alle betrokkenen. Uiteindelijk maken de groepshoofden de indeling.

Vanaf het komend seizoen zal er bij DOS’37 ook een JO14- en JO16 team bijkomen. Op deze manier kunnen de spelers langer met en tegen leeftijdsgenoten blijven voetballen, waardoor we het spelplezier op deze manier zullen vergroten en de fysieke verschillen een stuk kleiner worden.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over de teamindeling, kun je uiteraard contact opnemen. Dit graag voor vrijdag 7 juni. Je kan daarvoor terecht bij Alex Scheper of Marc Meier.

Met sportieve groet,
Technische Commissie DOS’37

TEAMINDELINGEN DOS’37-JEUGD BOVENBOUW SEIZOEN 2019-2020