Teamindeling 2020-2021 jeugd

Beste spelers en ouders,

Op de achtergrond is er de afgelopen periode hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2020-2021. Hierbij is er gesproken met trainers, jeugdcoördinatoren, interne scouting en teamleiding.

Bij het maken van de indeling is de informatie van alle betrokkenen meegenomen en is deze met de grootste zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe teamindeling weer een leuk seizoen tegemoet kunnen gaan waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.

Hieronder treffen jullie de nieuwe teamindelingen van onze jeugdteams aan voor het seizoen 2020-2021.

– Gelijke Kansen (mini’s t/m JO10) (Bekijk hier de teamindeling)
– Onderbouw (JO11 & JO12) (Bekijk hier de teamindeling)
– Middenbouw (JO13 t/m JO15) (Bekijk hier de teamindeling)
– Bovenbouw (JO17 t/m JO19) (Bekijk hier de teamindeling)

Waar we in het verleden hebben gewerkt met een onderbouw (Mini’s tot en met JO12) en een bovenbouw (JO13 tot en met JO19) gaan we vanaf nu dus werken met 4 categorieën. Op deze manier kunnen we de aandacht die alle teams nodig zijn en ook verdienen beter onderverdelen.

Trainingsschema komende periode:

Het is onze bedoeling om de komende weken (tot vrijdag 3 juli) door te trainen. Dit zal dan gebeuren in de nieuwe teamsamenstelling zodat spelers en trainers de komende weken kunnen gebruiken om nader kennis met elkaar te maken. Omdat we momenteel alleengebruik kunnen maken van het kunstgrasveld, zullen de nieuwe teams wekelijks één keer trainen. Op de vrijdag zal er, net als de voorgaande weken, de voetbalschool op het programma staan in dezelfde samenstelling. Uiteraard gelden de richtlijnen zoals die we momenteel hanteren rondom trainingen nog steeds. Dat betekent onder andere dat ouders helaas niet welkom zijn op het sportpark.

Klik hier voor het trainingsschema vanaf maandag 8 juni 2020.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over de teamindeling, kun je uiteraard contact opnemen. Dit graag voor woensdag 10 juni 2020.

Je kan daarvoor terecht bij: Hoofd Jeugd Opleidingen Marc Meier (06-23146343) en/of: Coördinator bovenbouw John Fraterman (06-81637935)