TEAM VAN DE WEEK: DOS’37 JO10-1

Ook dit seizoen wordt bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal een jeugdteam uitverkozen tot Team van de week. 

Aankomende zaterdag tijdens de wedstrijd tegen ASV Dronten zijn dit de heren en dame van JO10-1.In onderstaand stukje stelt het team zich alvast voor: 

DOS’37 J010-1G, een geweldig team die er elke wedstrijd alles aan doen om de wedstrijd te winnen, met als hoogtepunt vorig seizoen het kampioenschap!! En het bereiken van de beker finale!

 

Deze ging jammer genoeg verloren, maar ook in deze finale hebben we laten zien dat we erg talentvol zijn, strijdbaar zijn, en ook nog eens laten zien dat we erg goed kunnen voetballen!

 

DOS’37 J010-1G bestaat uit de volgende spelers/speelster:

 

Op doel staat Thomas Jacobs, die z’n mannetje staat in de goal, die durft uit te komen op 1 tegen 1 situaties, al met al een betrouwbare sluitpost!

 

Als verdedigers hebben we beschikking over de volgende spelers/speelster:

Zoe Vrielink: Onze enige dame in het team, die het menig spits moeilijk maakt, gaat de duels niet uit de weg en beschikt over een prima pass!

Valentijn Veltkamp: Hard werkende verdediger die beschikt over een prima techniek, heeft verder een prima schot in de benen!!

Bernd Jansen: Onze linksbenige verdediger, weet menig spits uit te schakelen, prima actie in huis waardoor hij de hele linkerkant kan bestrijken!

 

Op middenveld acteren…..

Ryan Vrielink: heeft een prima actie in huis waardoor hij menig verdediger het bos in stuurt, erg doelgericht waardoor hij vaak op fraaie wijze scoort

Stije Snippe: Sterk in de duels, legt veel arbeid in de wedstrijd, heeft een prima voorzet!

Adriel Engberts: Technisch erg vaardig, goed doorzettingsvermogen en vaak goed voor mooie doelpunten!

 

In de spits speelt….

Sieme Stoelhorst: Harde werker in de spits altijd een neusje voor de goal!

 

DOS’37 J010-1G word getraind door Marc Meier en Glenn Jansen, die op een deskundige en fanatieke manier de oefenstof overbrengen op de jongens!

 

Leider van het team is William Jacobs.