Senioren Twenterand G1 schrijft geschiedenis: KAMPIOEN!

Op 4 november moest het seniorenteam van Twenterand G1 om 10.45 uur spelen in Borne bij NEO. Het weer zat mee en bij een overwinning zouden de mannen kampioen zijn, dus iedereen had er zin in.

 

Al gauw scoorde Nick het eerste doelpunt en Tom het tweede doelpunt, binnen 10 minuten!
Joey scoorde na goed samenspel en een assist van Johan, het derde doelpunt al. Daarna  een mooie poging van Stijn uit een vrije trap, welke op de lat belandde helaas. Danny was in vorm en hield een paar mooie doelpogingen tegen van NEO. Stand bij rust 0-3!

 

Na de rust maakte Jordy een mooi doelpunt en binnen twee minuten een assist van Jordy en daardoor maakte Nick zijn tweede doelpunt . Kort daarna maakte Tom zijn tweede doelpunt en was het maar liefst 0-6 .Nu eindelijk dan de beurt aan NEO en zij scoorden de eerste goal uit een moeilijke hoek voor onze keeper Danny en hun tweede doelpunt, uit een 1 op 1-situatie en het was snel 2-6.

 

Dat vond Tom wel even genoeg en hij maakte zijn derde doelpunt, waarbij de score op 2-7 kwam. Op een assist van Johan maakte Tom zijn 4e goal en dus tijd voor een wissel. Bijna scoorde Johan uit een assist van Joey, Dick schoot tegen het eind van de kampioenswedstrijd zijn eerste bal tussen de palen, maar het doelpunt werd afgekeurd door een vermeende overtreding van Dick zelf, jammer!

 

Toen floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. Eindstand 2-8, waardoor team Twenterand G1 voor het eerst in de historie kampioen is! Kampioen met de schaal op de foto en allemaal een medaille en op naar DETO om het te vieren. Allemaal gefeliciteerd!

 

Danny – Tom – Jordy – Joey – Johan – Nick – Ricardo – Stijn – Dick – Romario – Wim – Jacco – Gert-Jan – Jack