RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

VRIEZENVEEN – Beste DOS-leden,

De Rabobank Noord en West Twente stelt dit jaar EUR 175.000 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Dit gebeurt middels de Rabobank Clubkas Campagne. Als voetbalvereniging hebben wij ons hiervoor ingeschreven met als doel een nieuwe overkapping aan de zijkant van de kantine, en tevens willen we hiermee enkele activiteiten voor de jeugd gaan bekostigen.

Elke klant van de Rabobank krijgt dinsdag 2 mei een unieke stemcode waarmee iedereen drie stemmen kan uitbrengen. Hiervan kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging worden gegeven. Wij hopen dat elk DOS-lid zijn/haar stemmen daadwerkelijk voor DOS gebruikt. De derde stem kan vrij worden besteed. Als bestuur willen wij voor deze derde stem onze partners wat betreft inkoop voordragen, te weten basketbalvereniging Peatminers, volleybalvereniging Vrivo en korfbalvereniging Amicitia. Met z’n vieren kopen wij o.a. de alcoholische dranken in, wat ons allen voordeel oplevert.

Wij hopen als bestuur dat elke Rabobank-klant zijn/haar steentje wil bijdragen en wil stemmen op DOS’37. Samen kunnen we dit keer het verschil maken!

Mochten mensen niet willen stemmen, stuur de mail/post van de Rabobank dan door naar penningmeester@dos37.nl, want een weggegooide stem is echt zonde.

Voor de leden die geen klant zijn van de Rabobank is er geen directe mogelijkheid voor het stemmen, maar probeer toch bij ouders/vrienden/buren/opa’s en oma’s zoveel mogelijk stemmen voor DOS bij elkaar te krijgen. Elke stem is geld waard!

Voor meer informatie, zie https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-west-twente/rabobank-clubkas-campagne/ Op deze website staat nog een bedrag van EUR 125.000, dit is echter door de Rabobank verhoogd naar EUR 175.000. Op deze wijze steunt de Rabobank wederom het belangrijke werk van verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.

Namens het bestuur,

Gerco Rebergen
Penningmeester DOS’37