Prachtige dag Regiofinale schoolvoetbal op Het Midden

Afgelopen woensdag werd op een zeer zonnig sportpark Het Midden in Vriezenveen de regio-finale van het schoolvoetbaltoernooi gehouden.

De KNVB was naarstig op zoek naar een organiserende voetbalvereniging c.q. sportpark, om dit toernooi te organiseren, nadat een Hengelose voetbalvereniging op het allerlaatste moment te kennen gaf, de organisatie niet rond te krijgen. N.a.v. de goede ervaringen die men twee jaar geleden had, kwam de KNVB opnieuw uit bij DOS’37 en DETO Twenterand, waardoor de organisatie dit jaar voor de buurverenigingen uit Vriezenveen was. DETO Twenterand nam de organisatie van het meisjestoernooi op zich en DOS’37 ontfermde zich over het jongenstoernooi.

 

Twintig jongensteams streden in vier poules om de eerste plaats in de poule. Mooie wedstrijden werden afgewisseld door hele spannende wedstrijden, waarbij er veel te zien en genieten viel. Dit ging tevens niet onopgemerkt voorbij aan enkele aanwezige voetbalscouts. Ook waren er zeer veel supporters aanwezig, om alle teams enthousiast aan te moedigen. Kortom, een prachtige voetbaldag op sportpark Het Midden.

 

 

Uiteindelijk stonden de jongens van de Telgenkamp uit Hengelo en de jongens van de Julianaschool uit Rijssen tegenover elkaar in de grote finale, waarbij laatstgenoemde school de winnaar werd van het jongenstoernooi. Na afloop kregen de vier finalisten voor de 4e, 3e, 2e en 1e plaats, een heuse balkonscène aangeboden door DOS’37, waarbij de scholen werden gefeliciteerd door KNVB-medewerker Henk-Jan Reef en de prijzen werden uitgereikt door eerste elftalspeler van DOS’37, Dennis Boshoeve.

 

 

De nummers 1 en 2 zijn verzekerd van de volgende ronde in het schoolvoetbaltoernooi. Deze ronde wordt woensdag 23 mei a.s. gespeeld bij SVVN in Nijverdal.
Bij deze willen wij als toernooicommissie van DOS’37 iedereen bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

 

 

Klik op de beker voor alle uitslagen van het jongenstoernooi :