Oudejaarswedstrijd 2019

Zaterdag 28 december om 13:30 uur spelen de jeugdleiders / trainers / scheidsrechters / scouts en het JO19-1 elftal van DOS’37 hun traditionele oudejaarswedstrijd op het sportpark Het Midden te Vriezenveen.

Deze ‘traditional’ wordt in 2019 alweer voor de 48e keer gespeeld. Al vanaf 1982 staat deze wedstrijd onder de bezielende leiding van scheidsrechter Steven Vos uit Vroomshoop en zal ook tijdens deze editie acte de présence geven.

In 1972 namen de jeugdleiders het initiatief om een wedstrijd te spelen op oudejaarsdag tegen het A1-elftal (tegenwoordig genaamd het JO19-1 team), deze allereerste oudejaarswedstrijd bij DOS’37 eindigde in een 4-4 gelijkspel. De organisatie rondom deze wedstrijd werd hierna overgenomen door het toenmalige jeugdbestuur en werd met name in de jaren ‘80 en ‘90 zeer ludiek opgepakt door beide teams. 

De laatste jaren nam de interesse in deze oudejaarswedstrijd wat af en dit jaar is ervoor gekozen de wedstrijd te plannen op de zaterdag voor oudejaarsdag. Voor de wedstrijd van zaterdag 28 december is het weer gelukt een mooie groep van enthousiaste DOSsers samen te stellen die de strijd aangaan met de JO19-1. 

Na de wedstrijd is er traditioneel een gezellig samenzijn in de kantine van DOS’37. 

Wij willen iedereen hierbij van harte welkom heten om op aanstaande zaterdag 28 december deze ‘traditional’ te komen bijwonen.