OPGAVE WIM BRAND-TOERNOOI OF HUTSPOTTOERNOOI

VRIEZENVEEN – Zaterdag 10 juni 2017 organiseert de toernooicommissie van DOS’37 weer het jaarlijkse Wim Brand-toernooi voor alle pupillen en het Hutspottoernooi voor alle senioren en alle junioren.

Opgeven kan tot uiterlijk woensdagavond 7 juni 2017

Dit kan via een mail naar de volgende adressen:

marcel.braamhaar@gmail.com
eshuishj@gmail.com
martinvos37@hotmail.com


Om klokslag 09:00 uur zal er begonnen worden met het Wim Brand-toernooi. Dit toernooi wordt bij DOS’37 georganiseerd ter ere van wijlen voorzitter Wim Brand. Na zijn overlijden is er geld beschikbaar gesteld ten behoeve van de DOS’37-jeugd. Met dit gebaar van de familie Brand is besloten een jaarlijks intern toernooi te organiseren voor alle pupillenteams (JO13, JO11, JO9, Mini’s en G). Er wordt 4 tegen 4 gespeeld in mix-teams en deelname geschiedt middels opgave. De spelers van het eerste elftal van DOS’37 treden tijdens het Wim Brand-toernooi traditiegetrouw op als coaches van onze pupillen!


Om 13:30 uur is de start voor de rest van de vereniging, het Hutspottoernooi voor alle seniorenteams, JO19, JO17, MO17, JO15 en G. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld in mix-teams en deelname is ook hier via opgave. Rond de klok van 16:00 uur zal de derde helft aanvangen.