OPENING SPORTCOMPLEX/KANTINE en OEFENWEDSTRIJDEN DOS’37 1

Het amateurvoetbal krijgt met ingang van 1 juli te maken met een reeks versoepelingen betreffende de Corona maatregelen.

Door het bestuur is besloten om de kantine weer gedeeltelijk open te stellen. Met ingang van deze week zal de kantine op zowel de donderdagavond als de zaterdag geopend zijn volgens de gebruikelijke openingstijden.

Jan Aalderink en zijn kantine personeel zijn druk bezig geweest om alles volgens de RIVM- en Horecaprotocollen aan te passen. I.v.m. de te hanteren regels en beperkte mogelijkheden in de kantine verzoeken wij iedereen zoveel mogelijk gebruik te maken van het hiervoor speciaal geprepareerde terras.

Oefenwedstrijden eerste elftal:

Zaterdag 4 juli zal ons eerste elftal een oefenwedstrijd spelen thuis tegen ON 1 uit Almelo om 12:00 uur en donderdag 9 juli om 20:00 uur thuis tegen TVC 1 uit Tubbergen.

U bent allen van harte welkom tijdens deze 2 oefenwedstrijden van ons eerste elftal en om vervolgens een drankje te nuttigen. Uiteraard met inachtneming van een aantal spelregels:

Corona richtlijn binnen en buiten de kantine
bij DOS’37

 • Denk aan de anderhalve meter.
 • We komen binnen via de normale ingang en
  vertrekken via de uitgang bij het terras. Let op de borden.
 • Bij binnenkomst handen reinigen.
 • Er zijn uitsluitend zitplaatsen.
 • De tafels en stoelen mogen niet uit de vakken
  verplaatst worden.
 • De voorkeur gaat uit naar contactloos betalen,
  maar is niet verplicht.

Als we niet aan de regels kunnen voldoen sluit de kantinemedewerker de kantine.

Buiten de openingstijden van de kantine is het helaas nog niet mogelijk om het sportcomplex te betreden en zijn zodoende ouders helaas ook nog niet welkom bij de laatste trainingen van onze jeugdteams voor de zomervakantie.

We gaan ervan uit dat iedereen de regels kent en zich hier aan houdt! Zo niet dan zijn we genoodzaakt om het sportcomplex weer te sluiten en hier ook geen vervolg aan te geven.