Nieuws JO12-1

Het kunstgras van DOS’37 mag dan oud en versleten zijn en vervangen moeten worden, maar dat kan niet gezegd worden van de spelers van JO12-1 en…….. jazeker, ook niet van de spelers van het 6e van DOS’37.

De wilde haren zijn her en der wat minder geworden en de kleur grijs rukt meer en meer op, maar de heren van het 6e waren nog jong en fanatiek genoeg om een potje voetbal te spelen tegen het eigen opleidingsteam, de JO12-1.

De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van “Opa” Kruiskamp met aan de ene kant de zonen Gerlo en Johan en aan de andere kant kleinzoon Dave. En zo waren er nog meer vaders van de JO12-1 die zelf in het 6e spelen.

Bijzonder detail is nog dat de trainer van de JO12-1 Nico Post , ook speler van het 6e , bij het 6e meespeelde tegen “zijn” spelers.

De wedstrijd was vanaf het begin spannend en binnen 2 minuten stond DOS 6 al met 1-0 voor. De jonkies waren net zo fel en fanatiek als de wat oudere spelers en al gauw werd het 1-1 en zo ging het de hele wedstrijd door.

Bij de stand 10-10 leek de vermoeidheid bij de oudere generatie toch wat toe te slaan of was dit misschien de bedoeling ? De jonkies van JO12-1 bleven aanvallen en aanvallen en sleepten de wedstrijd met 13-11 over de streep.

JO12-1 won hiermee de DOS’37 6 Ultra cup en daarmee kwam een leuk seizoen ten einde.

Op de gebruikelijke afsluitende groepsfoto staan de overwinnaars en lijkt het 6e letterlijk uitgeteld. Omdat dit al een beetje voorzien was is ook van te voren een groepsfoto gemaakt, waarbij iedereen nog fris en fruitig op de foto staat.

Al met al een prachtige afsluiting van het seizoen van JO12-1, met dank aan de ultra’s van het 6e.