Nieuw Technisch Coördinator bovenbouw: John Fraterman

Graag willen wij iedereen hierbij op de hoogte stellen van het feit dat wij in de persoon van  John Fraterman een nieuwe invulling hebben gevonden voor de functie van Technisch Coördinator Bovenbouw.

Onlangs heeft Alex Scheper ons laten weten dat hij zijn rol als Technisch Coördinator Bovenbouw niet meer naar eigen tevredenheid kon combineren met zijn eigen maatschappelijke verplichtingen en hierop is de Technische Commissie op zoek gegaan naar een geschikte vervanger om deze vacature in te vullen.

Wij zijn zeer content dat John heeft aangegeven deze rol graag op zich te willen nemen. John, sinds seizoen 2018-2019 speler van DOS’37 en daarvoor de gehele opleiding doorlopen bij DETO en ook vele jaren in eerste elftal van DETO gespeeld, kent de klappen van de zweep als het gaat om voetbal op hoog (amateur) niveau. 

Op dit moment is John er door blessureleed helaas nog niet in geslaagd om het eerste elftal naar een hoger niveau te tillen, al hopen wij nog steeds dat dit in de toekomst wel zal gaan gebeuren. We hebben er in ieder geval vertrouwen in dat John met zijn ervaring, passie en inzet de bovenbouw van DOS’37 jeugd naar een hoger plan kan brengen. Hierdoor hopen wij dat de stap naar prestatieve seniorenteams verkleind gaat worden.

Wij wensen John hierbij veel succes en bovenal veel plezier!