IN MEMORIAM : HENRI DASSELAAR

VRIEZENVEEN – Wij ontvingen gisteravond, 7 februari 2017, het trieste bericht dat onze oud- eerste elftalspeler en huidige trainer/coach van het derde elftal Henri Dasselaar op de veel te jonge leeftijd van 49 jaar plotseling is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

 

Wie eind jaren 80 tot en met de beginjaren van deze eeuw DOS’37 zei, zei in één adem daarbij, Henri Dasselaar. In die tijd zeker en misschien wel in de gehele historie, de beste voetballer die DOS heeft gekend.

 

Henri was spits in het eerste elftal van DOS’37 in de periode tussen 1985 en 2001 en all time clubtopscorer met maar liefst 177 doelpunten en daarmee een begrip in de regio.

 

Na zijn actieve carrière was Henri volop actief betrokken binnen de vereniging, ondermeer als assistent-trainer bij de eerste selectie en trainer van het tweede elftal.
De laatste vijf seizoenen was Henri verantwoordelijk voor het derde elftal en heeft er in die periode mede voor gezorgd dat dit team weer een goede aansluiting is op de eerste en tweede selectie van DOS’37.
Daarnaast was hij nog steeds actief speler in het 45+ elftal.

 

Met het overlijden van Henri verliest DOS’37 een boegbeeld voor de club.

 

Wij wensen zijn vriendin, Yvonne en zijn kinderen Rick, Stan en Chris en verdere familie en vrienden veel sterkte en kracht, bij het verwerken van dit verlies.

 

Bestuur DOS’37