IN MEMORIAM (1941-2017) HENK FIKKERT -ERELID DOS’37


VRIEZENVEEN Donderdag 3 augustus 2017 werd bekend dat Henk Fikkert, één van de oudste leden van DOS’37 op 75-jarige leeftijd is overleden.

Henk Fikkert heeft veel betekend voor DOS’37, waar hij vanaf 1962 lid was, eerst als speler in de lagere regionen van de club en later in 1964 zijn intrede nam in het hoofdbestuur als secretaris, een functie welke hij maar liefst 27 jaar uitvoerde.

Daarnaast functioneerde Henk ook nog eens als scheidsrechter, uiteraard op zaterdag bij DOS’37, maar ook op zondag leidde hij menig wedstrijd van Twentse eerste elftallen. Ook als grensrechter was Henk actief binnen de club en maakte hij deel uit van de Vutploeg.

Daarnaast deed hij zijn kantineverplichtingen achter de bar of in de keuken van DOS’37. Tot aan de zomerstop was Henk Fikkert jarenlang de eerste die op zaterdag de kantine opende (hij was standaard om half zes ’s ochtends op het sportpark), om de gasten van koffie te voorzien.

Het is dan ook niet voor niets dat Henk Fikkert werd benoemd tot erelid van DOS’37. De voetbalvereniging liep als een rode draad door zijn leven, waarbij hij de clubliefde hoog in het vaandel had staan.

De voetbalvereniging DOS’37 gedenkt zijn verdiensten voor de club en wenst zijn familie en kennissen veel sterkte toe dit verlies te dragen.

Bestuur DOS’37