keepersactiviteit bij DOS’37

Op maandag 18 februari 2019 van 18.00 uur tot 19.00 op veld 2 B, vindt er een keepersactiviteit plaats op basis van het keepersplan van DOS’37.

 

Met behulp van een programma samengesteld door Michel Veurink van de KeepersUniversity Michel Veurink zullen 3 keepertrainers, waaronder Michel Litaay en Patrick van den Noort van DOS’37 een uur lang met begeleiding van Herman Franke en Michel Veurink een 12-tal keepers van de jeugd van DOS’37 en DETO onder handen nemen. Patrick en Herman zijn naast keepertrainer bij DOS’37 ook keepertrainer bij de KeepersUniversity.

 

Deze activiteit is met name gericht op het begeleiden en opleiden van de keepertrainers, waarbij uiteraard ook de keepers zelf niet vergeten worden.

Daarnaast kan men een aardig beeld krijgen van hoe het er bij de KeepersUniversity van Michel Veurink , met meer dan 150 jeugdkeepers , wekelijks aan toe gaat.

Vanaf 1 maart 2019 wordt er, vanwege het toenemende aantal keepers ook een 2e locatie geopend en wel bij Oranje Nassau te Almelo op de vrijdagavond.

 

De KeepersUniversity Michel Veurink is al jaren een begrip in keepersland. Diverse keepers hebben de stap al gemaakt naar het betaalde voetbal, ook zijn diverse keepers op stage geweest naar diverse buitenlandse topclubs zoals , LFC Liverpool, Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon en Leicester City.

 

Maar ook bij Nederlandse clubs zijn meerdere keepers die bij de KeepersUniversity trainen of hebben getraind op stage geweest  en/of hebben een plek verdiend tijdens hun stage periode, bij clubs als FC Twente, SC Heerenveen en Go Ahead Eagles. Ook zijn diverse keepers gescout door de KNVB.

 

Wat misschien nog wel belangrijker is dat ruim 90% bij de eigen amateur vereniging in een hoger team speelt, dan voor die tijd. Ook de keeper van de JO19-1 van DOS’37 Patrick van den Noort heeft vorig seizoen getraind bij Michel Veurink.

 

Michel Veurink traint ook de jeugdkeepers van FC Twente en de keepers van de selectie van Quick’20 uit Oldenzaal , waaronder oud DOS’37 doelman Julian Bakker.