Kampioenskoorts voor G-voetbal Twenterand G1

Begin 2014 zijn DOS’37 en DETO samen gestart met G-voetbal Twenterand. Sinds het seizoen 2015/2016 spelen ze wedstrijden in competitieverband. De eerste twee seizoenen met twee teams, G1 en G2. In beide teams speelden zowel jeugd- als seniorenspelers.

 

Vooral door de groei van het aantal jeugdleden hebben we begin dit seizoen de jeugdspelers kunnen inschrijven in de jeugdcompetitie. Twenterand JG1. Dit heeft er toe geleidt dat de speelvreugde van deze jonge toppers veel groter is geworden, omdat ze nu alleen nog tegen leeftijdsgenoten spelen.

 

Ook voor de senioren – Twenterand G1 – pakt dit goed uit. Ook voor hun is het mooier en beter om samen met leeftijdsgenoten te voetballen. Een win-win situatie.

 

Aankomend weekend kunnen de senioren van Twenterand G1 historie schrijven. Ze kunnen als eerste G-team van de gemeente Twenterand kampioen te worden.

 

Daarvoor moet aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen NEO G2 gewonnen worden. De wedstrijd begint om 10:45 uur. De jeugd van Twenterand JG1 heeft zaterdag geen wedstrijd en hebben dus de gelegenheid om de wedstrijd te bekijken en hun vrienden aan te moedigen, zodat er bij een goede afloop samen een mooi feestje gebouwd kan worden.