Jitske Oord nieuwe jeugdcoördinator bovenbouw DOS’37

Even voorstellen : Jitske Oord.
Ze hebben mij gevraagd om via een kort stukje mijzelf voor te stellen als de nieuwe jeugdcoördinator bovenbouw van DOS’37.

Jitske Oord

Tja, wat moet je dan vermelden? Veel mensen zullen mij al wel kennen vanuit andere functies die ik de laatste jaren bij DOS’37 heb vervuld, zoals trainer , coördinator voor het dames- en meidenvoetbal en als lid van diverse commissies, zoals de toernooi-, jeugd- en activiteitencommissie.

DOS’37 heeft mij gevraagd de functie van Henk Herkink, die deze functie al jaren heeft uitgeoefend, over te nemen en wel per direct, omdat het belangrijk is dat er een aanspreekpunt is voor spelers en ouders van de bovenbouw, vanuit DOS’37.

Ik was al vaak op en rond de velden te vinden en dat zal nu ook zo blijven en ik denk ook dat dat belangrijk is voor een goede uitoefening van mijn rol als contactpersoon en aanspreekpunt van ouders en spelers.

Voor nu wil ik het hier bij laten, schiet mij gerust aan door de week of op de zaterdag en ik hoop dat we met elkaar kunnen zorgen, dat er in een goede sfeer en met plezier gevoetbald kan worden door onze jeugd.

Groetjes Jitske.