Invulling jeugdkader

Met het oog op volgend seizoen zijn wij zeer content met de invulling van enkele cruciale trainersposities in de onderbouw van onze jeugdafdeling.

 

Rik Dekker zal met ingang van seizoen 2018/2019 de JO13-1 voorzien van oefenstof. Rik is voor velen een bekende en al jarenlang actief  binnen de jeugdopleiding van DOS’37. Op dit moment is Rik trainer van de JO11-1.

 

Zijn positie bij JO11-1 zal worden overgenomen door Bernd Bove. Bernd, sinds begin dit seizoen speler van DOS’37 1 is op dit moment actief als coördinator van de circuittraining en tevens trainer van de JO15-1. Voor dit team hebben we momenteel een vacature uitstaan, zie onze website.

 

Bij de allerkleinste pupillen is Johan Lamberts sinds jaar en dag de oefenmeester die onze Mini’s klaarstoomt voor de eerste stapjes op het voetbalveld. Johan zal ook het aankomende voetbalseizoen weer actief zijn in de mini-arena.
Met de huidige trainer van onze JO13-1, Huub Knoop, is in goed overleg besloten dat hij ons aan het eind van dit seizoen zal verlaten. Wij wensen Huub hierbij heel veel succes met zijn verdere sportieve carrière en danken hem voor zijn inzet in de afgelopen seizoenen.

 

De komende periode zal door TC en JC gebruikt worden om verder invulling te geven aan het jeugdkader en zodoende verder te werken aan de toekomst van onze jeugd.