Inleveren sportverzorgingsmaterialen

Wij moeten zuinig zijn op materialen welke van DOS’37 zijn. Dit geldt uiteraard ook voor verzorgingsmaterialen. Wij geven o.a. Coldpacks uit aan geblesseerde spelers. DOS-leden verdienen onze medische zorg, maar wij mogen ook verwachten dat zij m.n. de Coldpacks terugbrengen naar het medisch team.

door Alberto Webbink

In de praktijk blijkt dat wij als vereniging de coldpacks niet terug krijgen. Van de 10 coldpacks zijn er momenteel 2 overgebleven. Hiermee benadeel je jouw medespelers. Wij als medisch team gaan geen nieuwe coldpacks, incl. hoes bestellen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de oplopende medische kosten.
Ook Vaporub tegen verkoudheid zal niet meer worden aangeschaft. In de praktijk blijkt dat deze producten op de shirts worden gewreven en de shirts er hierdoor niet meer representatief uitzien en op het eind van het seizoen, nieuwe shirtjes moeten worden aangeschaft.

Ook zal de verzorgingskast worden beheerd door het medisch team. Wil een speler zijn enkel tapen, dan kan dit uitsluitend in de verzorgingsruimte. Rollen tape en overige materialen naar de kleedkamer of het veld brengen, is niet meer toegestaan. Het medisch team is verantwoordelijk voor de afgifte van de materialen en de bestelkosten.

Laten wij voor het nieuwe competitiejaar onze verantwoording nemen om de verstrekte materialen terug te brengen naar de behandelruimte.

Met vriendelijke groet, het medisch team DOS’37