In Memoriam : Gerrit Nijen Twilhaar

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, Gerrit Nijen Twilhaar op de leeftijd van 72 jaar is overleden.

Gerrit Nijen Twilhaar speelde in de jaren 60 en 70 gedurende tien seizoenen in het 1e elftal. Zijn debuut was in 1965 in Elburg, met 2 doelpunten droeg hij destijds bij aan de 1-4 overwinning. Zijn laatste seizoen in de hoofdmacht was het seizoen 1974-1975. In de topscorerslijst van DOS’37 staat Gerrit met 28 goals nog op de 24e plaats.

Gerrit was ook de samensteller van het kunstwerk (van de letters) “Door Oefening Sterk”, die in de oude kantine aan de muur bevestigd was.

De laatste jaren was Gerrit lid van de onderhoudsploeg, helaas nam zijn gezondheid af maar dat nam niet weg dat hij nog met regelmaat een kop koffie kwam drinken op dinsdag. Alsook op zaterdag, voor zover dat mogelijk was, hij de wedstrijden van het eerste elftal volgde op het sportpark.

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, waarvan meerdere lid zijn van v.v. DOS’37 sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies.