Hervatting training onderbouw per 11 mei

Beste ouders en/of verzorgers,

Aanstaande maandag starten we de training van onze jeugdteams weer op.

Bijgaand vindt u het, door de Gemeente, goedgekeurde Plan van Aanpak [KLIK HIER]. Wij verzoeken u deze aandachtig door te lezen en waar nodig met uw zoon of dochter te bespreken. Let op; er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de informatie die u recent van ons heeft ontvangen.

Door het aantal aanmeldingen voor de training op de vrijdag hebben wij moeten besluiten om deze groep op te delen in 2 shifts. De 1e groep traint van 16.00-17.15 uur en de 2e groep traint van 17.45-19.00 uur.

Nog even een paar aandachtspunten:– Als de spelers met de auto gebracht worden verzoeken wij u gebruik te maken van de Kiss & Ride.
– Het is helaas voor ouders verboden het sportcomplex te betreden.
– Wij verzoeken jullie om de spelers thuis, voorafgaand aan de training, naar het toilet te laten gaan en goed de handen te wassen.
– Zorg ervoor dat de veters vooraf goed gestrikt zijn, de trainers mogen dit namelijk niet doen.

In bijlage 2 [KLIK HIER] vindt u de teamindeling incl. de trainers. Hierbij ook het verzoek deze met uw zoon en/of dochter te bespreken zodat duidelijk is bij wie hij/zij ingedeeld is.

Keeperstraining:
Uiteraard is het onze bedoeling om ook de keeperstraining weer op te gaan starten. Vanaf maandag 18 mei zullen de keepers 2 wekelijks training krijgen van een van onze keepertrainers, dit zal zijn op de avond dat hij of zij anders voetbaltraining zou hebben. Dus jeugd tot en met JO9 op de maandag en jeugd tot en met JO12 op de woensdag.

Op de vrijdagen zullen we ook 2 wekelijks weer een extra trainingsmogelijkheid hebben voor de keepers van 16.00-17.15 uur. De overige vrijdagen kunnen de spelers gewoon aansluiten bij hun trainingsgroep.
Aanmelden voor de keeperstraining graag uiterlijk donderdag 14 mei per mail naar Marc Meier : marc_meier92@hotmail.com

Afmelden:
Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om afmeldingen voor de trainingen door te geven aan Marc Meier, dit kan per mail marc_meier92@hotmail.com of per Whatsapp 06-2314 6343.

Wij houden u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en samen met elkaar gaan we het beste ervan maken!

Jeugdcommissie