HERVATTING TRAINING ONDERBOUW DOS’37 (MINI’S/JO7 TOT EN MET JO12):

Afgelopen dinsdag, 21 april, heeft onze overheid aangekondigd dat met ingang van 29 april er weer meer ruimte is voor de jeugd om te gaan buitensporten. Daarbij moeten de hygiëne maatregelen van het RIVM worden gevolgd.  

Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden. Voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet. Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden.  

Als Hoofdbestuur en Jeugdcommissie zijn wij uiteraard onmiddellijk aan de slag gegaan om te kijken hoe wij onze jeugdleden weer, op verantwoorde wijze, kunnen laten genieten van zijn of haar hobby.

Besloten is om de training voor zowel onderbouw als bovenbouw weer te hervatten op maandag 11 mei aanstaande.

In de bijlage vinden jullie de opgestelde procedure voor het hervatten van de training van de onderbouw (Mini’s/JO7 tot en met JO12). Wij verzoeken jullie nadrukkelijk om dit document zorgvuldig te lezen en mocht u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit uiteraard graag van u.

Lees hier het document Informatie Hervatting Training Onderbouw. De bijlage Halen en Brengen Onderbouw vindt u hier

Tevens hebben wij het opgestelde protocol vanuit de overkoepelende organisatie NOC-NSF toegevoegd omtrent Verantwoord Sporten voor de Jeugd. Lees hier het opgestelde protocol.

Nadere informatie over het hervatten van de training voor de teams in de bovenbouw (JO13 tot en met JO19) zal morgen worden gepubliceerd.

Wij willen iedereen heel veel plezier toewensen bij het hervatten van de voetbaltraining, uiteraard in iets gewijzigde vorm.

Met vriendelijke groet,

Namens Hoofdbestuur en Jeugdcommissie