HERVATTING TRAINING JEUGDTEAMS:

Foto’s Jeroen Tempert

Afgelopen maandag, 11 mei, hebben de eerste jeugdteams hun geliefde voetbaltraining weer opgepakt. Om iets voor 6 uur stroomden de eerste kinderen het sportpark op, keurig volgens het opgestelde protocol.En wat hadden ze er zin in…als vrolijk spartelende lammetjes in de wei, van kunstgras wel te verstaan.

Het uitdagend opgezette circuit vol met (techniek)oefeningen werd met veel enthousiasme afgewerkt. Uiteraard met behulp van de voor de spelers bekende jeugdtrainers en altijd weer onder de bezielende leiding van Marc Meier, complimenten aan deze heren dat ze altijd weer klaar staan voor onze jongste jeugd!

Wat was het weer mooi om te zien dat de allerkleinsten zich weer flink in het zweet werkten, ondanks de iets tegenvallende weersomstandigheden. 

Na de eerste shift van 18.00-19.15 uur volgde om 19.30 uur een heuse ‘Anderhalve meter training’ voor de jong volwassenen van JO15-1 en JO19-2. Uiteraard was dit wennen, geen partijvormen met fysiek duels maar ook tijdens deze shift veel enthousiaste spelers, die uiteraard blij waren elkaar na lange tijd weer op het voetveld te ontmoeten. 

Al met al mogen we concluderen dat de 1e trainingsavond geslaagd is en onze jeugdteams weer ‘corona proof’ kunnen trainen!

Klik op de foto om meer foto’s te zien van de training.