HERVATTING TRAINING BOVENBOUW (JO13 tot en met JO19)

Gisteren hebben wij u geïnformeerd over de wijze hoe de training voor de jeugdteams in de onderbouw hervat gaat worden. Inmiddels kunnen wij ook duidelijkheid verschaffen over de training voor de teams in de bovenbouw.
Zoals genoemd zullen de trainingen weer hervat worden in de week van 11 mei aanstaande. 

In de bijlage vinden jullie de opgestelde procedure voor het hervatten van de training van de bovenbouw (JO13 tot en met JO19). klik hier

Vanuit de overheid is de leeftijdsgrens gesteld op 18 jaar. Spelers die reeds 19 jaar zijn geworden zullen dus helaas niet mogen deelnemen aan de trainingen. Wij zijn er ons van bewust dat dit voor de bewuste spelers een teleurstelling zal zijn en hopen dat de opgestelde regels snel versoepeld kunnen worden zodat ook deze spelers mogen/kunnen aansluiten.

Wij verzoeken jullie nadrukkelijk om dit document zorgvuldig te lezen en mocht u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit uiteraard graag van u. 

Voor de trainingstijden incl. aankomst en vertrektijden, klikt u hier.
Voor het opgestelde protocol vanuit de overkoepelende organisatie NOC-NSF omtrent Verantwoord Sporten voor de Jeugd verwijzen wij u naar het bericht van gisteren.

Wij willen iedereen heel veel plezier toewensen bij het hervatten van de voetbaltraining, uiteraard in iets gewijzigde vorm.