Herman Franke keeperstrainer DOS’37 1

Herman Franke heeft al een grote staat van dienst in het keepertrainersvak, zo is Herman begonnen als jeugdkeepertrainer bij zijn eigen club SC Erica, waarna hij verkaste naar SVBO uit Barger-Oosterveld en daar de jeugd twee seizoenen trainde. Daarna heeft hij de jeugdkeepers bij Emmen getraind en daar trainde hij ook bij de voetbalschool, waarna hij drie jaar later de overstap maakte naar SC Cambuur. In Leeuwarden trainde Herman Franke twee seizoenen de jeugdkeepers. Van Cambuur ging hij naar FC Groningen waar de B-keepers drie seizoenen onder handen werden genomen. Het afgelopen jaar was hij ook werkzaam als keeperstrainer bij de keeperschool van Michel Veurink.

De combinatie van coördinator en trainer van het 1e team, past geheel in het keepersplan om het niveau van de jeugdkeepers bij DOS’37 de komende jaren op een hoger niveau te brengen met als doel betere doorstroom naar de senioren en wellicht zelfs naar het 1e.

DOS’37 is verheugd deze zeer ervaren keeperstrainer vastgelegd te hebben voor het 1e team en wenst Herman dan ook veel succes.