GROOTSCHALIGE PRIKACTIE DOS’37

Op vrijdagavond 7 april a.s. organiseert de jeugdopleiding van DOS’37 een grootschalige prikactie.
Het is de bedoeling dat alle jeugdelftallen tot en met de A aan deze zwerfvuilactie meedoen!

 

Op zaterdag 11 maart hebben vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen gestoken tijdens NLDoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. Hier hebben vele sportclubs op hun eigen manier aan bijgedragen.

 

DOS’37 heeft besloten om de activiteit op een later moment te organiseren, namelijk vrijdag 7 april.

 

Door mee te doen aan NLDoet ontvangt DOS’37 een mooi bedrag, wat we aan het jeugdvoetbal (materiaal, activiteiten etc.) zullen besteden.
Er worden voor de jeugd jaarlijks allerlei activiteiten georganiseerd, ieder team heeft zijn eigen kleding en elk team ontvangt met enige regelmaat een consumptie. Daarnaast heeft iedereen baat bij een schoon sportcomplex en wil DOS’37 zich graag maatschappelijk inzetten.

 

De prikactie begint 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Alle deelnemers ontvangen na afloop een kleine versnapering. Het is de bedoeling dat iedereen zich om 17.45 uur verzamelt bij DOS’37. Hier worden de leiders geïnstrueerd en kunnen jullie op pad.

 

Regenlaarzen
De prikactie zal plaatsvinden binnen en rondom het DOS’37 complex. Advies voor de DOS-jeugd is om gepaste kleding aan te trekken en waar nodig laarzen aan te doen. We mijden gebieden waar het zeer drassig kan zijn en zullen hoofdzakelijk op verharde paden afval opruimen.

 

Wij rekenen op jullie medewerking!

 

Jeugdcommissie DOS’37