Teams/Schema’s/Regels Wim Brand-/Hutspottoernooi

Zaterdag 22 juni 2019 organiseert de toernooicommissie van DOS’37 weer het jaarlijkse Wim Brand-toernooi voor alle pupillen en het Hutspottoernooi voor alle junioren en senioren.

door de toernooicommissie

De inschrijftermijn liep woensdagavond af en de teams en de schema’s van beide toernooien zijn inmiddels gereed. Ook de spelregels van het 6 tegen 6-voetbal kunnen worden doorgenomen.

We wensen de 160 deelnemers veel plezier toe!

’s Ochtends wordt het Wim Brand-toernooi bij DOS’37 georganiseerd ter ere van wijlen voorzitter Wim Brand. Na zijn overlijden is er geld beschikbaar gesteld ten behoeve van de DOS’37-jeugd. Met dit gebaar van de familie Brand is besloten een jaarlijks intern toernooi te organiseren voor alle pupillenteams (Mini’s, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JG1).
Om 09:00 uur zal er begonnen worden met het verdelen/omroepen van de teams bij het Wim Brand-toernooi, zodat we exact om 09:15 uur van start kunnen gaan. Elk team is voorzien van een teamleider!

Klik hier voor de teamindelingen van het Wim Brandtoernooi en het Hutspottoernooi.
Klik hier voor het speelschema van het Wim Brandtoernooi 2019.

’s Middags vanaf 12:45 uur (verdelen/omroepen van de teams) zijn de overige teams aan de beurt (senioren 1 t/m 10, G1+2, junioren JO19 t/m JO15), tijdens het jaarlijkse Hutspottoernooi. Tevens kunnen alle deelnemers dan weer een poging wagen om stropdasschutter van het jaar te worden. We starten om 13:00 uur exact!

Klik hier voor de teamindelingen van het Wim Brandtoernooi en het Hutspottoernooi.
Klik hier voor het speelschema van het Hutspottoernooi 2019

Bij beide toernooien wordt er 6 tegen 6 gespeeld in mix-teams.

Klik hier voor de spelregels van het 6 tegen 6-voetbal