G-voetballers ST:DOS ’37/DETO – Team van de Week

Volgens goed gebruik zal ook het Team van de Week weer aanwezig zijn bij aanstaande thuiswedstrijd van ons vlaggenschip. Aankomende zaterdag speelt het Eerste elftal thuis tegen SDV Barneveld.

Dit keer is er voor gekozen, dat de G-voetballers bij het samenwerkingsverband DETO/DOS ’37, het team van de week is. Dit team zal meelopen op het veld met de spelers van ons Eerste elftal en zullen in de rust een leuke activiteit doen op het hoofdveld van DOS’37.

Twee Clubs – Eén Doel – IEDEREEN KAN VOETBALLEN

Met dit motto hebben DOS ’37 en DETO Twenterand uit Vriezenveen begin 2014 de armen in een gesloten. Beide verenigingen hadden de wens om G-voetbal aan te gaan bieden. De samenwerking tussen beide verenigingen blijkt een groot succes. G-Voetbal Twenterand was een feit!

Onder naam de naam ST:DOS ‘37/DETO spelen 2 seniorenteams en 1 jeugdteam in competitieverband. 7 tegen 7 op een half veld. Dit wordt in nauw overleg met de competitieleiding KNVB, werkgroep G-voetbal KNVB en de contactpersonen van de deelnemende verenigingen opgezet. Men komt 6 keer per jaar bijeen om het competitieverloop en indeling te bespreken.

De spelers worden getraind en gecoacht door Jorrit Wieringa, Bart Kobes, Niek van Wijnen, Niels Braamhaar en Lars Braamhaar van DOS ’37 en John Schumer en Erik Oude Nijhuis van DETO. Daarnaast zijn er leiders bij de teams. T.w. Hans Dekker, Herold Godeke en Erik Brendel. Iedere speler wordt gekend in zijn beperking. Hierdoor zijn er vele begeleiders nodig.

Wat is nu de doelgroep voor G-voetbal Twenterand:
G-voetbal is er voor alle leeftijden zowel voor mannen/jongens als voor vrouwen/meisjes. G-voetbal Twenterand is er voor iedereen die graag wil voetballen maar die om een of andere reden moeilijkheden ondervindt om aan het reguliere voetbal deel te nemen.
G-voetbal Twenterand kan ook een vangnet zijn voor spelers die op dit moment moeite hebben in het reguliere voetbal en die zich door de intensieve begeleiding zo ontwikkelen dat ze op een later tijdstip alsnog weer de stap kunnen maken naar het reguliere voetbal.

Dus herken jij je in dit verhaal neem dan contact met ons op. Je mag ook altijd geheel vrijblijvend een aantal trainingen bezoeken op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00. Vanaf september t/m december wordt er getraind bij DETO Twenterand. Vanaf januari t/m mei wordt er getraind bij DOS ’37.

Je kunt ons bereiken op 0651352136

Sportgroet,
Marcel Braamhaar

De teams bestaan uit:
ST:DOS ’37/DETO G1:
Jacco Hergelink
Jordi Bakhuis
Gertjan Brendel
Joey Coert
Stijn Godeke
Dick Kikkert
Danny Korthals
Wessel Kuipers
Ricardo Langeveld
Sven Schoonewille

ST:DOS ‘37/DETO G2
Romario Wingerden
Jari Vries
Johan Borkent
Dirk Willem Klinkien
Thijmen Lage Venterink
Gerdien Lemans
Wilco Schröder
Silas Zagers
Bart Brinks

ST:DOS ’37/DETO JG1
Stan Barkel
Dabiën Braakman
Harmen Brendel
Lucie Briega
Angel Goossen
Niek Hemmer
Luciano Meijer
Marc Niemeijer
Orlando Wolters