Fotoplakboek van DOS’37 bij COOP Vriezenveen

In navolging op het succesvolle voetbalplaatjesboek dat enkele jaren geleden in samenwerking met C1000 Fikkert tot stand kwam, gaan de Vriezenveense voetbalclubs in het nieuwe jaar weer nieuwe boeken uitbrengen en deze keer samen met supermarkt COOP.

 

Vanaf medio januari 2019 zal er weer een fotoplakboek van DOS’37 bij COOP Vriezenveen in de winkel liggen en kunnen de plaatjes gespaard worden. De huidige Emté winkel wordt op dit moment omgebouwd tot COOP.

 

Komende weken zullen er daarom door Jeroen Tempert bij DOS’37 foto’s gemaakt worden van de DOS-spelers en -commissies. Ook zal er een datum geprikt gaan worden voor de teamfoto’s.

 

Per team zullen van de spelers en trainers en leiders pasfoto’s gemaakt worden voor het plakboek.

 

Voor nu zijn nog geen vaste data bekend, maar we willen dit gaan combineren met de uitgifte van de trainingspakken voor de jeugd. 

 

Uiteraard zullen we bij deze actie moeten voldoen aan de nieuwe AVG (privacy wetgeving) en zal bij de fotosessies ook om schriftelijke toestemming worden gevraagd om het voetbalplaatje te mogen schieten en publiceren. Dit wordt eveneens per team georganiseerd.