DOS’37 Voorjaarstoernooi

In navolging van de succesvolle voetbalactiviteit in de herfstvakantie werd donderdag 20 februari opnieuw een mooie vakantie activiteit georganiseerd, namelijk het DOS’37 Voorjaarstoernooi.

Ruim 60 kinderen werden omstreeks 10.00 uur welkom geheten in de kantine en bij aankomst gekoppeld aan hun teambegeleider(s). Nadat alle deelnemers waren gearriveerd en welkom geheten kon de voetbaldag van start gaan met leuke, uitdagende en soms ludieke voetbaloefeningen en de sfeer zal er al snel in. 

Nadat de spelers zich goed in het zweet gewerkt hadden werd nog een leuk potje bingo gespeeld met als hoofdprijs wedstrijdkaartjes voor Heracles Almelo. De spanning was voelbaar en bij diverse kinderen was er wel een beetje teleurstelling aanwezig toen deze mooie prijs aan zijn of haar neus voorbij ging. Deze teleurstelling was echter snel voorbij toen men het uitgestalde lekkers zag.

 
Na lekker gegeten te hebben kon het hoofdnummer van de dag beginnen…het 4 tegen 4 voorjaarstoernooi. In verschillende leeftijdscategorieën werd er gestreden om de hoofdprijs. Verschillende ouders waren weer richting het Sportpark gekomen om hun zoon of dochter te aanschouwen. Uiteraard kon er maar 1 team de winnaar zijn…of eigenlijk 2. In de leeftijdscategorie Mini’s tot en met JO9 was dit AZ en in de leeftijdscategorie JO10 tot en met JO15 was dit Arsenal.

Wij willen hierbij de organisatie, alle aanwezige trainers en uiteraard de enthousiaste deelnemers bedanken voor de meer dan geslaagde dag!