DOS’37 Tournament:

Helaas is er dit seizoen door het Corona virus op een minder leuke manier een einde gekomen aan de lopende competities. Gelukkig hebben we recentelijk wel weer de mogelijkheid gekregen om de training weer op te pakken.

Om het nadere einde van dit voetbalseizoen toch nog leuk in te luiden organiseren wij op zaterdag 6 juni een intern toernooi voor alle jeugdspelers in de leeftijd tot en met 12 jaar

Programma:

Zaterdag 6 juni 9.30 uur tot 12.15 uur – Mini’s tot en met JO9

Zaterdag 6 juni 13.30 uur tot 16.00 uur – JO10 tot en met JO12*)

*) jeugdspelers in de JO13 die op 6 juni nog geen 13 jaar zijn mogen ook meedoen aan dit toernooi.

Ook voor het DOS’37 Tournament gelden de richtlijnen zoals die we momenteel hanteren rondom trainingen. Dat betekent onder andere dat ouders helaas niet welkom zijn op het sportpark.

Opgave:

Opgegeven graag uiterlijk dinsdag 2 juni aan je teamleider, zodat deze de namen kan doorgeven aan jeugdzaken@dos37.nl.

Introducees:

Per jeugdlid van DOS’37 mag er 1 vriendje of vriendinnetje meedoen aan het toernooi. Dit wel graag doorgeven bij de opgave zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Corona-vertegenwoordigers:

Ook voor deze gelegenheid zoeken wij weer ouders die deze ochtend of middag willen fungeren als Corona-vertegenwoordigers. Heb je interesse om een dagdeel in deze rol op het Sportcomplex aanwezig te zijn stuur dan even een mail naar jeugdzaken@dos37.nl.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie DOS’37