DOS’37 organiseert verschillende activiteiten tijdens de Corona

Door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus is ons Sportpark gesloten. Om onze (jeugd)leden betrokken te houden bij onze vereniging zullen we, in deze voetballoze periode, een aantal leuke activiteiten organiseren.

Kleurplatenwedstrijd/kruiswoordpuzzel: Voor onze jongste jeugd organiseren we een leuke kleurplatenwedstrijd, de kinderen van de mini’s t/m JO10 kunnen hieraan mee doen. Er zijn al een aantal kleurplaten ingeleverd. Door het mooie weer van de afgelopen dagen en het huiswerk wat uiteraard ook gemaakt moet worden hebben we de uiterlijke inleverdatum verplaatst naar zaterdag 18 april aanstaande (per mail naar media@dos37.nl)

Voor de (klein)kinderen van onze leden/relaties en eventuele andere liefhebbers is de kleurplaat HIER te downloaden.

Verder zal er volgende week nog een kruiswoordpuzzel over DOS’37 en voetbal verstuurd naar onze jeugdleden JO11 t/m JO19, ook hier zijn weer leuke prijzen mee te winnen.

Voetbalchallenge:
I.s.m. met onze jeugdtrainers en 1e selectie spelers hebben we onze Voetbalchallenges opgezet voor alle jeugdleden van DOS’37. Bij onze eerste challenge laten Marc Meier en Hidde Boers een aantal leuke challenges zien. Aan onze jeugdspelers om deze zo goed mogelijk uit te voeren en vast te leggen op een filmpje en als je het filmpje mailt naar voetbalchallenges@dos37.nl  maak je kans op een leuke prijs! Er zullen de komende weken verschillende challenges worden uitgevoerd door de spelers van ons eerste elftal en/of een van onze jeugdtrainers.

De te winnen prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging DOS’37, die ons in deze moeilijke periode zoveel mogelijk probeert te steunen. Hier zijn we dan ook erg blij mee en maakt ons trots!

Senioren:
Uiteraard vergeten we ook onze senioren elftallen niet. Achter de schermen zijn we al druk aan het kijken om iets te organiseren, om al onze leden in deze periode toch zoveel mogelijk betrokken te houden bij DOS’37. De kernwaarden die we tijdens onze ledenvergadering uitgesproken hebben passen hier goed bij; Sfeer, Binding en Voetbal.

SAMEN STAAN WE STERK EN ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Met vriendelijke sportgroet,

Het bestuur van DOS’37