DOS’37 JO17-1 overtuigend kampioen na zege op Deto

VRIEZENVEEN – Reeds op de eerste zaterdag van april kon JO17-1 het kampioenschap binnenhalen! Nadat in de competitie al een ruime voorsprong was genomen op de concurrenten, zou een overwinning op buurman Deto het te verwachten kampioenschap al op 1 april officieel maken!

 

door Henk Herkink

 

Een verdiende overwinning van 3-1, die geen moment in gevaar kwam omdat de ploeg van DOS’37 voetballend duidelijk de meerdere was, bracht het kampioenschap! Eerder op de middag was het kampioensteam al even op de foto geweest met de sponsor, Keus & Mollink, die het gehele seizoen het team van alle benodigde kleding heeft voorzien, waarvoor heel hartelijk dank!!!

 

DOS’37 JO17-1 is echter nog niet klaar! Op zaterdag 15 april spelen we de halve finale voor de beker. We hopen uiteraard de finale te bereiken die op zaterdag 27 mei tijdens een grootse dag ook gespeeld zal worden bij DOS’37.

 

Bij deze willen we tevens alle supporters bedanken voor de aanwezigheid en aanmoedigingen. Elders op de site staan twee mooie fotoreportages van Jeroen Tempert en Bert Aman die het kampioenschap in beeld weergeven.