DOS’37 gastheer voor Heracles Almelo vs Kasımpaşa SK

Zaterdag is DOS’37 gastheer tijdens de profwedstrijd Heracles Almelo vs Kasımpaşa SK 

KAARTVERKOOP
Heracles Almelo heeft de prijzen van de kaartverkoop vrijgegeven. Voor de wedstrijd van Heracles Almelo vs Kasımpaşa SK kosten de kaarten voor volwassenen €6,00, zestig plussers betalen € 5,00 en de jeugd t/m 17 jaar betaalt € 3,00.
De kaarten zijn vanaf vandaag te koop in de kantine van DOS’37 en bij supermarkt Mulder in Vriezenveen en boekhandel Bruna in Vriezenveen.

 

Heracles Almelo
Heracles Almelo doet in 2018 ook Vriezenveen weer aan, in de voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen, waarbij opnieuw DOS’37 op sportpark Het Midden de gastheer van de Almeloërs en haar Turkse tegenstander Kasımpaşa zal zijn en wel op zaterdag 28 juli 2018, aanvang 14:30 uur.

De Almelose equipe van de nieuwe Duitse trainer Frank Wormuth zal met haar volledige selectie naar Vriezenveen afreizen, inclusief de nieuwe aanwinsten Janis Blaswich van KP Hansa Rostock, Adrián Dalmau van Villarreal CF, Tarik Kada van FC Eindhoven, Joey Konings van Jong PSV, Maximilian Rossmann van Sportfreunde Lotte, Silvester van der Water van Almere City FC en Yoëll van Nieff van FC Groningen.

 

Kasımpaşa SK
Tegenstander Kasımpaşa SK (ook wel Kasımpaşaspor genoemd) is een Turkse voetbalclub uitkomend in de Turkse Süper Lig en heeft haar thuishaven in Istanboel in het Recep Tayyip Erdoğanstadion, met een capaciteit van 14.234 plaatsen. Trainer is Kemal Özdeş.

De Nederlanders Ryan Donk en Ryan Babel hebben ooit de blauwwitte kleuren van de club verdedigd evenals de huidige premier van Turkije, Erdogan, waarnaar het stadion is vernoemd.

 

WELKOM
De voetbalvereniging DOS’37 is voor beide wedstrijden er helemaal klaar voor en heet iedereen van harte welkom op haar sportpark Het Midden in Vriezenveen!