DOS’37 contracteert Jurgen Rolefes als trainer JO15-1

Jurgen Rolefes is voor het seizoen 2018-2019 gecontracteerd als trainer van DOS’37 JO15-1.

 

De 42 jarige Rolefes is getrouwd met Odet en zij hebben twee kinderen, Nigel (11 jaar) en Maud (9 jaar) en ze zijn woonachtig in Almelo, waar ook hun kinderen voetballen in de jeugd van Luctor et Emergo. Jurgen Rolefes is in het dagelijkse leven werkzaam als medewerker in de technische dienst bij Ten Cate Geosynthetics te Hengelo.

 

Rolefes is zijn sportieve loopbaan gestart als jeugdspeler van PH Almelo, om vervolgens in 1994 naar ASV’57 in Aadorp te gaan en daar het plezier, in niet alleen maar actief te voetballen, maar ook in het trainen/begeleiden van de jeugd op te pakken.

 

Bij ASV’57 is hij trainer/ leider geweest van alle jeugdselectieteams (van de JO9 t/m de JO19), om vervolgens zo’n zes jaar geleden, de overstap te maken naar de club van zijn kinderen, Luctor et Emergo in Almelo, om daar het trainerschap verder uit te bouwen. Rolefes heeft daar een aantal jaren de pupillen getraind (zeven- en elftallen), te weten de JO9-6, JO9-5, JO13-2, JO13-5 en de afgelopen twee seizoenen trainde hij de talententeams van de JO11-jeugd. Het laatste half jaar was Rolefes tevens assistent-trainer bij Luctor JO15-1.

 

Jurgen Rolefes geeft aan dat hij komend seizoen wil proberen, elke speler individueel sterker te maken en samen met het team DOS’37 JO15-1 een mooi en hecht collectief te creëren en veel voetbalplezier te behalen.

 

De jeugdcommissie en TC van DOS’37 wenst hem hierbij veel succes en heet hem van harte welkom bij de club!