(CONCEPT) TEAMINDELINGEN ONDERBOUW DOS’37

Klik op de afbeelding voor de conceptindelingen

In de afgelopen periode is er meermaals overleg geweest tussen Hoofd Jeugdopleiding, Interne Scouting en de Jeugdcommissie, over de teamindelingen voor het aanstaande seizoen 2018/2019.

Elk jaar is het weer een grote uitdaging om tot de juiste teamindelingen te komen. Zo hebben wij ook nu weer enkele moeilijke beslissingen moeten nemen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in, dat we met deze nieuwe teamindelingen weer een leuk seizoen tegemoet kunnen gaan, waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.

Nieuw is aankomend seizoen de indeling van JO12-teams, die (net als de JO11-teams) straks gaan spelen volgens het 8 tegen 8-concept (conform Het Nieuwe Pupillenvoetbal).

 

Met ingang van aankomend seizoen, zijn we als onderbouw dus vertegenwoordigd in de JO8-, JO9-, JO10-, JO11-, JO12- en JO13-competities.

In de winterstop zullen de bestaande teamindelingen geëvalueerd worden, om de ontwikkeling van spelers te bevorderen.

 

Klik op bovenstaande afbeelding voor de (concept-) teamindelingen van de onderbouw. Vragen, naar aanleiding van de teamindelingen, kunt u (bij voorkeur per email) indienen bij ondergetekenden.

 

Op korte termijn zullen wij jullie informeren over de start van het nieuwe seizoen. De eerste bekerwedstrijden staan gepland op zaterdag 1 september.

 

​Met sportieve groet,

 

Stef van der Velden, Hoofd jeugdopleiding (hjodos37@gmail.com)

John Zwier, Jeugdcoördinator onderbouw (john.zwier.dos37@gmail.com)