CONCEPT-TEAMINDELING ONDERBOUW DOS’37

VRIEZENVEEN – In de afgelopen periode is er meermaals overleg geweest tussen Hoofd Jeugdopleiding, Interne Scouting en enkele leden uit de Jeugdcommissie over de teamindelingen voor seizoen 2017/2018.

 

De indelingen zijn met de grootste zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe teamindeling weer een leuke seizoen tegemoet kunnen gaan waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.

Zoals u wellicht weet staat aankomend seizoen in het teken van enkele grote veranderingen in het pupillenvoetbal (binnenkort hierover meer informatie).
Door deze veranderingen hebben wij de mogelijkheid gekregen om ook spelers in te schrijven voor Onder de 10 en Onder de 8.
Met ingang van aankomend seizoen zijn we als onderbouw dus vertegenwoordigd in de JO8/JO9/JO10/JO11 en JO13 competities.
In de winterstop zullen de bestaande teamindelingen geëvalueerd worden om de ontwikkeling van spelers te bevorderen. Mocht blijken dat in de loop van het seizoen de aanwas van nieuwe jeugdspelers dusdanig groot is dan zal ook overgegaan worden tot herindeling.

 

Zie bijgaand PDF-bestand voor de (concept) teamindelingen JO13/JO11/JO9.

 

20170523 Concept teamindeling onderbouw seizoen 2017-2018

 

 

Met sportieve groet,

 

Stef van der Velden, Hoofd jeugdopleiding
John Zwier, Jeugdcoördinator onderbouw