Fysiotherapie

Beste DOS’37-leden

Het seizoen 2016 / 2017 staat voor de deur en de medische staf heeft er weer zin in! De staf van de verzorging van DOS’37 voor dit seizoen is vrijwel volledig vernieuwd en dat betekent nieuwe gezichten! Het verzorgingsteam bestaat uit een vijftal mensen.

 

Dit team wordt gevormd door: Evander Wippert, Minou Elzinga, Anke Koerssen, Mitchell de Koster en Rolf Abbink .

 

Anke Koerssen:
Anke zal aanwezig zijn op de maandagavonden vanaf de voorbereiding tot en met oktober.

 

Minou Elzinga:
Minou zal op dinsdag en donderdagavond aanwezig zijn. Op deze avonden doet Minou de verzorging voor de 1ste selectie en tevens voor alle andere teams; dit houdt voornamelijk in: het tapen en beoordelen van blessures.

 

Evander Wippert:
Verzorging 1ste selectie op zaterdag. Evander is er het komende seizoen in de eerste plaats voor de wedstrijden van het eerste.

 

Mitchell de Koster:
Mitchell zal op zaterdagmorgen een inloopspreekuur houden van 10.00 tot 11.00 uur. Dit spreekuur is voor alle leden van DOS’37 die graag een blessure na willen laten kijken of als men voor de wedstrijd getaped moet worden.

 

HERSTELTRAINING:
Mitchell zal ook hersteltraining geven op de maandag- of dinsdagavond. Het is voor alle DOSSERS mogelijk om deel te nemen aan de hersteltraining. Als je geblesseerd bent en je wilt graag onder begeleiding teruggebracht worden, dan kan dit middels de hersteltraining. Heb je interesse in de hersteltraining vraag het aan de verzorgers of bel naar 0546-898000.

 

Rolf Abbink:
Coördinator van het verzorgingsteam. Heb je vragen over de verzorging of wil je meer informatie, informeer dan bij Rolf. Dit kan op 0546-898000.

 

Aanwezigheid verzorging:
Maandag: 19.15 – 22.00 (dit zal vanaf de voorbereiding t/m oktober zijn)
Dinsdag: 19.15-22.00
Maandag/dinsdag hersteltraining: 20.00-21.00 (t/m oktober op maandag, vanaf oktober op de dinsdag)
Donderdag: 19.15-22.00
Zaterdag: 10.00-11.00 voor de gehele club

 

De medische staf is aanwezig op bovenstaande tijden. Houd hier rekening mee. Verzorging zal uitsluitend op deze momenten plaatsvinden. Maak gebruik van de expertise wanneer die aanwezig is. Wanneer je donderdag weet dat je zaterdag verzorging nodig bent of getaped moet worden, probeer dit dan donderdag al kort te sluiten met de verzorgers.

 

Blessures!
Elk seizoen ontstaan er weer blessures. Een ongeluk zit spreekwoordelijk in een klein hoekje! Jong en oud kan dat gebeuren. Binnen DOS’37 moet het komend seizoen voor iedereen mogelijk zijn, om zijn of haar blessure te laten beoordelen. Dit kan op de trainingsdagen maandag, dinsdag en donderdag en ook op de zaterdag.

 

We doen het samen:
Met bovenstaande staf hebben we het voor het komende seizoen weer goed voor elkaar. Dit is iets waar we als vereniging best trots op mogen zijn. Alle verzorgers doen het werk voor hun plezier en hopelijk hebben alle leden plezier van hen! We hopen samen door deze invulling alle DOSSERS zo fit mogelijk door het komende seizoen te loodsen.

 

Opleiden:
Vanaf het komende seizoen willen we ook gaan fungeren als opleidingsteam. Dit houdt in dat we ons beschikbaar stellen als stageadres voor het ROC en dat er (mogelijk) het hele seizoen een stagiaire aanwezig zal zijn om onze medische staf te ondersteunen.

 

Volg ons ook op social media:

https://twitter.com/FysioTwenterand en Facebook of via onze website: www.FysioTwenterand.nl

Voor het laatste nieuws en nieuwste updates.

 

Huisregels Fysio Twenterand verzorgingsruimte:
•Alleen op sokken of slippers de ruimte betreden.
•Materialen worden alleen nog verstrekt aan leiders van teams en worden alleen door leden van het verzorgingsteam verstrekt.
•Er wordt GEEN tape verstrekt voor het ophouden van sokken of voetbalschoenen.
•Houd de ruimte ten alle tijden schoon en netjes.
•Respecteer het verzorgingsteam.