Fysiotherapie

Beste DOS’37-leden

 

Het seizoen 2017 / 2018 staat voor de deur en de medische staf is weer ingevuld voor het seizoen! De staf van de verzorging van DOS’37 voor dit seizoen is volledig vernieuwd en dat betekent nieuwe gezichten! Het verzorgingsteam bestaat uit 2 personen die de gehele verzorging voor hun rekening nemen.
Dit team wordt gevormd door: Mitchell de Koster, Alberto Webbink en Rolf Abbink .

 

Alberto Webbink: Verzorging 1ste selectie op donderdagavond en zaterdag, Alberto is er het komende seizoen in de eerste plaats voor de wedstrijden van het eerste. Maar rondom de trainingen en wedstrijden van het eerste is het mogelijk voor een ieder om blessures te laten beoordelen of om te tapen.

 

Mitchell de Koster:  Mitchell zal aanwezig zijn op de maandagavonden voor aanvang van de training van de eerste selectie en op de dinsdagavond voor aanvang van de training en om hersteltraining te geven. Daarnaast zal Mitchell op zaterdagmorgen een inloopspreekuur houden van 10.00 tot 11.00 uur. Dit spreekuur is voor alle leden die graag een blessure na willen laten kijken of voor de wedstrijd getaped moeten worden.

 

HERSTELTRAINING
Mitchell zal hersteltraining geven op de dinsdagavond. Het is voor alle leden mogelijk om deel te nemen aan de hersteltraining. Als je geblesseerd bent en je wilt graag onder begeleiding teruggebracht worden op wedstrijdniveau, dan kan dit middels de hersteltraining. Heb je interesse in de hersteltraining vraag het aan de verzorgers of bel naar 0546-898000.

 

Rolf Abbink: Coördinator van het verzorgingsteam. Heb je vragen over de verzorging of wil je meer informatie, informeer dan bij Rolf. Dit kan op 0546-898000.

 

Aanwezigheid verzorging:
Maandag:  19.15 – 20.00 (dit zal vanaf de voorbereiding t/m oktober zijn)
Dinsdag: 19.15 – 21.30
Dinsdag hersteltraining: 20.00 – 21.00
Donderdag: 19.15 – 22.00
Zaterdag:  inloopspreekuur 10.00 – 11.00 voor de gehele club

 

De medische staf is aanwezig op bovenstaande tijden. Houd hier rekening mee. Verzorging zal uitsluitend op deze momenten plaatsvinden. Maak gebruik van de expertise wanneer die aanwezig is. Wanneer je donderdag weet dat je zaterdag verzorging nodig bent of getaped moet worden, probeer dit dan donderdag al kort te sluiten met de verzorgers.

 

Blessures!                                                                                                                                                Elk seizoen ontstaan er weer blessures. Een ongeluk zit spreekwoordelijk in een klein hoekje! Jong en oud kan dat gebeuren.  Binnen DOS’37 moet het komend seizoen mogelijk zijn voor iedereen om zijn of haar blessure te laten beoordelen. Dit kan op de trainingsdagen maandag, dinsdag en donderdag en ook op de zaterdag.

 

We doen het samen:
Met bovenstaande staf hebben we het voor het komende seizoen weer goed voor elkaar. Dit is iets waar we als vereniging best trots op mogen zijn. Alle verzorgers doen het werk voor hun plezier en hopelijk hebben alle leden plezier van hen! We hopen samen door deze invulling alle leden zo fit mogelijk door het komende seizoen te loodsen.

 

Opleiden:
Vanaf het komende seizoen willen we ook gaan fungeren als opleidingsteam. Dit houdt in dat we ons beschikbaar stellen als stage-adres voor het ROC en dat er (mogelijk) het hele seizoen een stagiaire aanwezig zal zijn om onze medische staf te ondersteunen.

 

Volg ons ook op social media:

https://twitter.com/FysioTwenterand  en Facebook of via onze website: www.FysioTwenterand.nl
Voor het laatste nieuws en nieuwste updates.

 

Huisregels Fysio Twenterand verzorgingsruimte:
1) Alleen op sokken of slippers de ruimte betreden.
2) Materialen worden alleen nog verstrekt aan leiders van teams en worden alleen door leden van het  verzorgingsteam verstrekt.
3) Er wordt GEEN tape verstrekt voor het ophouden van sokken of voetbalschoenen.
4) Houd de ruimte ten alle tijden schoon en netjes.
5) Respecteer het verzorgingsteam.