Aanpassing ballenhok

Wellicht hebben jullie er al iets van meegekregen maar het ballenhok van DOS’37 krijgt een (hoognodige) facelift!

Zoals iedereen weet was het bestaande ballenhok behoorlijk gedateerd en ook wat krap. Een werkgroep bestaande uit leden van het bestuur , TC en JC heeft zich hierover gebogen en ook bij collega verenigingen gekeken hoe e.e.a. daar geregeld is. Na een aantal brainstormsessies kwam al snel naar voren dat het ballenhok hoognodig gemoderniseerd moest gaan worden.

 

Voor alle teams binnen DOS’37 zijn aluminium ballenkarren besteld waarin de (wedstrijd)ballen op een makkelijke manier opgeborgen en ook richting trainingsveld getransporteerd kunnen worden. Op dit moment is een groep van vrijwilligers keihard aan het werk om het ballenhok te verbouwen en zodoende plaats te maken voor ruim 40 ballenkarren en waar ook nog plek gecreëerd moet gaan worden voor de overige trainingsmaterialen als pionnen, hesjes, speedladders etc.

 

Gezien de start van het nieuwe voetbalseizoen niet lang meer op zich laat wachten hopen wij op ieders begrip als de verbouwing nog niet geheel af is maar gezien de inspanningen die momenteel gedaan worden hopen wij iedereen toch blij te kunnen verrassen met het resultaat.

 

Tot slot willen wij alle trainers nadrukkelijke verzoeken om de deur van het ballenhok gesloten te houden (dus geen pion etc. tussen de deur zetten / het ballenhok is verboden voor onbevoegden) en erop wijzen dat je als trainer verantwoordelijk bent voor het op correcte wijze omgaan met de aangeschafte materialen.

 

Voor meer info over de aangeschafte ballenkarren zie de website van de leverancier; http//www.ballenkar.nl.