Vrijdag laatste DOS’37 Voetbal- en Keepersschool 2019

De winterstop nadert voor alle jeugdteams van DOS’37 en er zal nog een paar keer getraind worden en helaas ook voor het DOS’37 Voetbal- en Keepersschool komt ook dit jaar een eind aan.

Aankomende vrijdag 6 december staat de laatste training van de DOS’37 Voetbal- en Keepersschool op het programma van dit kalenderjaar 2019.

De afgelopen maanden kregen zowel de jeugdspelers als jeugdkeepers tot en met de JO13 een extra trainingsmogelijkheid op de vrijdagmiddag. Hierin werd vooral aandacht besteed aan de coördinatie en techniek van de deelnemers. Door veel passie en enthousiasme van spelers en trainers werd dit een groot succes. De leergierige en vrolijke jeugdleden zullen ervoor zorgen dat dit ook een groot succes blijft bij DOS’37.

De Voetbal- en Keepersschool, onder leiding van Hoofd jeugdopleiding Marc Meier en met behulp van vele jeugdtrainers van DOS’37, zal een vervolg krijgen na de winterstop. Te zijner tijd kunnen de deelnemers zich weer opgeven via de leider van hun team.

Wij hopen dat iedereen volgend jaar in 2020 weer meedoet aan deze Voetbal- en Keepersschool, uiteraard voor je ontwikkeling als voetballer maar ook voor veel voetbalplezier bij DOS’37!

Voor diegene die nog niet mee gedaan hebben met de Voetbal- en Keepersschool, zij kunnen zich gewoon inschrijven bij hun leiders voor volgend jaar.

Allemaal alvast bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot volgend jaar bij de Voetbal- en Keepersschool DOS’37!