Aangepaste Teamindeling Voorjaarscompetitie

In de afgelopen periode zijn wij als jeugdcommissie weer druk bezig geweest met de voorbereidingen op de voorjaarscompetitie.

Voor, met name de bovenbouw, zijn we er ons van bewust dat de bestaande teambezetting niet ideaal was en daarom hebben we in overleg met verschillende trainers en teamleiders een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De grootste verandering is dat we de JO17-3 hebben afgeschaft en een JO15-2-team hebben toegevoegd. Dit betekent dat we de teambezetting beter hebben staan en geen overgrote teams meer hebben.

Bij de onderbouw hebben we in de afgelopen periode te maken gekregen met een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Er is besloten om een nieuw JO8-3 team in te schrijven voor de competitie en ook zal er weer een JO7 team deelnemen aan een regionale competitie tegen leeftijdsgenootjes.

Wij hebben er alle vertrouwen in, dat we met deze nieuwe teamindelingen weer een leuke voorjaarscompetitie tegemoet kunnen gaan, waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.

Mochten er hier nog vragen/opmerkingen over zijn, kan je Hoofd Jeugd Opleidingen Marc Meier bereiken op onderstaande mail/telefoonnummer:

M: marc_meier92@hotmail.com
T: 06-23146343

De aangepaste teamindeling onderbouw en bovenbouw